A Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, az Építéstudományi Egyesület (ÉTE), az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) és az Építőipari Mesterdíj Alapítvány (ÉMA)

2019. február 15-én

konferenciát szervez

ÉPÍTŐIPARI NÍVÓDÍJASOK – 2018

címmel. A konferencia célja, hogy a 2018. évben Építőipari Nívódíjat nyert fővállalkozók, generálkivitelezők és tervezők széles szakmai körben kapjanak lehetőséget épületeik és létesítményeik bemutatására. A rendezvényen előadást tartanak az ÉTE és az ÉVOSZ vezetői, mint alapítók. Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány kurátorai és a csatlakozó egyesületek és szövetségek képviselői, az Építőipari Nívódíj Bíráló Bizottságának tagjai, mint az építési szakma jeles személyiségei szintén jelen lesznek az eseményen.

Támogatóink:

  • Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara (BPMK)
  • Közlekedéstudományi Egyesület (KTE)
  • Magyar Építész Kamara (MÉK)
  • Magyar Építőművészek Szövetsége (MÉSZ)
  • Magyar Épületgépészeti Koordinációs Szövetsége (MÉgKSZ)
  • Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata (MMKÉT)
  • Magyar Művészeti Akadémia (MMA) Építőművészeti Tagozata
  • MTF Közműtechnológiákért Egyesület (HSTT)

A már hagyományosnak tekinthető konferencia szervezésében idén is a Magyar Mérnöki Kamara Építési Tagozata vállal szerepet.

Helyszín: 1094 Budapest, Angyal utca 1-3. I. emelet

Időpont: 2019. február 15. 9:00 – 16:00 óra között

Részvételi díj: előzetes regisztráció után ingyenes

(Regisztrálni Dévai Zoltánnál az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a +36/30/638-38-95 telefonszámon 2019. február 11-ig lehet. A terem korlátozott befogadóképessége miatt, kérjük, mielőbb jelezzen vissza!)

A konferencia programja ide kattintva letölthető.


Warning: Use of undefined constant JPATH_COMPONENT_ADMINISTRATOR - assumed 'JPATH_COMPONENT_ADMINISTRATOR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/evoszeu/public_html/administrator/components/com_banners/helpers/banners.php on line 88

Warning: Use of undefined constant JPATH_COMPONENT_ADMINISTRATOR - assumed 'JPATH_COMPONENT_ADMINISTRATOR' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/evoszeu/public_html/components/com_banners/models/banners.php on line 15